Najlepsze PBF o Beyblade
Po porannym treningu wraz z moim dyskiem wybrałem sie w podróż aby zostać mistrzem beyblade.
Nic nie zauważyłeś. Szedłeś, szedłeś i szedłeś. Myślałeś że Beyblade'kerzy opuścili ten świat. Lecz twoja analiza była zła ponieważ nagle usłyszałeś na pobliskim pagórku styk dwóch dysków.
Biegne szybko a potem wskakuje na drzewo obserwując potyczke dwuch graczy
Widzisz że żaden z nich nie uzyskuje przewagi.
Driger przygotuj sie
wypuszczam dysk
Driger wychodź atakuj tygrysim pazuerm, pokaż tym amatorom jak sie gra w beyblade
Twój Driger natychmiast uzyskał przewagę nad amatorami.
Driger zniszcz te dyski tygrysim pazurem teraz!! - krzycze i obserwuje swuj dysk w akcji
Twój Driger zniszczył dyski przeciwników.
Zeskakuje z drzewa
- Posłuchajcie jeżeli chceci być tak silni jak ja to musicie przyłożyć ie do trreningu - mówie i daje szczątki dysków właścicielom
- mam nadzieje że następnym razem będziecie dłużej walczyć
- Kozak. Mówią do ciebie. - Ty się tak nie wymądrzaj. Masz najlepszą bestię z nas wszystkich. Więc nie mów tu o tym że mamy trenować.
ja wiele zawdzięczam drigerowi ale uwieżcie mi aby opanować jego moc spędziłem wiele lat na treningach a jeżeli i wy będziecie trenować to może i wy zdobędziecie jakomś bestie mocy
- Heh. Dzięki za walkę i wskazówki. Narazie ja muszę iść mówi 1 z nich. - Ja również. Odpowiada drugi. Przeciwnicy rozeszli się.
to narka - powiedziałem i wyruszyłem w dalszom podróż
Nic, nic i nic. Nadal nic nie widzisz.
wkauje na rzewo rozglądam sie za graczmi a potem przeskauje z drzewa na drzewo